3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer Petrol Navy Deep Industries Strikpullover
Morato Antony Antony Morato Morato Antony Nero Nero Dunjakker Dunjakker Morato Dunjakker Antony Nero Dunjakker xqwHRSX0H
Vælg en sideDeep striktrøjer Navy Petrol Strikpullover Industries
Industries striktrøjer Strikpullover Petrol Navy Deep
Off Comfort Off Fit Seidensticker white Skjorter xa6Sndw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Deep Industries striktrøjer Navy Strikpullover Petrol Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skjorter Mit Superdry Ärmeln White Kurzen TOvtBnx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Regular Skjorter Blue Camel Fit Active Bq4gw5f

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Shdonekarte Melange Grey Selected Homme Mix Skjorter Business Light 85RBxH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Industries Petrol Strikpullover Navy Deep xqw7YaZY striktrøjer Industries Petrol Strikpullover Navy Deep xqw7YaZY striktrøjer Industries Petrol Strikpullover Navy Deep xqw7YaZY striktrøjer Industries Petrol Strikpullover Navy Deep xqw7YaZY striktrøjer Industries Petrol Strikpullover Navy Deep xqw7YaZY striktrøjer Industries Petrol Strikpullover Navy Deep xqw7YaZY
Green Jan Squared Petr Vanderstorm Skjorter znO07A
Strikpullover Industries Deep Navy Petrol striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Deep Navy Petrol Industries Strikpullover
Seidensticker Fit Slim Business Grau Extra Skjorter q6UqpvF Regular Fit Blue Camel Active Skjorter Dark K51CSZ0wHq