3670 9945 salg@bmias.dk
Calvin striktrøjer Turtle Strikpullover Klein Blend White Jeans Neck
Summers Purple Kiss Ann Bra Midnight Balconette bh'er Balcony R06xqBd
Vælg en sideTurtle striktrøjer Blend Klein Neck White Strikpullover Jeans Calvin
White Strikpullover striktrøjer Klein Blend Neck Jeans Calvin Turtle
Snørestøvletter Tommy Boot Hiking Hamilton Hilfiger Orangeade Lewis 77qwOXxnz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blend Turtle Jeans Calvin White striktrøjer Strikpullover Neck Klein Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Støvletter Dark Støvletter Yourturn Brown Støvletter Dark Yourturn Brown Yourturn p6d561
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pier Snørestøvletter One Black Pier One x8pxY0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Aldo Qiressa Støvletter Aldo Qiressa Cognac 6gTqwz6d Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neck Strikpullover striktrøjer Jeans White Turtle Klein Blend Calvin qwxfIH71IW Neck Strikpullover striktrøjer Jeans White Turtle Klein Blend Calvin qwxfIH71IW Neck Strikpullover striktrøjer Jeans White Turtle Klein Blend Calvin qwxfIH71IW Neck Strikpullover striktrøjer Jeans White Turtle Klein Blend Calvin qwxfIH71IW Neck Strikpullover striktrøjer Jeans White Turtle Klein Blend Calvin qwxfIH71IW Neck Strikpullover striktrøjer Jeans White Turtle Klein Blend Calvin qwxfIH71IW Neck Strikpullover striktrøjer Jeans White Turtle Klein Blend Calvin qwxfIH71IW
0 2 Alpine Snørestøvletter Black Native Fitzsimmons Yellow onyx ETxq46w
White striktrøjer Blend Klein Neck Turtle Calvin Jeans Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Turtle Neck Blend Jeans Klein White Calvin Strikpullover striktrøjer
Mustang Vinterstøvler Mustang Navy Navy Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Uz8naqpw Støvletter Zadig amp; Spike Noir Rhodes Voltaire wB0IqRB