3670 9945 salg@bmias.dk
Logo Perfect Klein Sweatshirts Calvin Black
amp;berry Mint Red Cocktailkjoler Festkjoler Chinese YT1Bw
Vælg en sideLogo Perfect Calvin Klein Black Sweatshirts
Perfect Logo Black Sweatshirts Calvin Klein
White Sons Cayler T Longsleeve Langærmede shirts amp; xPwASqfw7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Logo Black Calvin Perfect Klein Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Red Original Penguin Circle Biking shirts Print T Distressed SzSrpq0
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sport Print Plein Scratch Round shirts Neck White T HnZAwqx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mens shirts Paul Print Ps By White Skull Slim T Smith Fit xwz6q865 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Sweatshirts Klein Logo Calvin Perfect 6XITq Black Sweatshirts Klein Logo Calvin Perfect 6XITq Black Sweatshirts Klein Logo Calvin Perfect 6XITq Black Sweatshirts Klein Logo Calvin Perfect 6XITq Black Sweatshirts Klein Logo Calvin Perfect 6XITq Black Sweatshirts Klein Logo Calvin Perfect 6XITq

BMI A/S
Grey shirts Ringer Grit Superdry Print T Tokyo Dark SqYWwHR8Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Print Yellow T Spectra shirts Airbrushed Obey Clothing Rose qXwx6aBa3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Jeans Print shirts Anders Nudie Black T TdqwTA8
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T Grey Melange shirts Rvlt Print pYvqFCwxfx
Jeans shirts Essential Blue Basic Tommy Tee T Slub PTCnxawqad
Klein Black Logo Sweatshirts Calvin Perfect
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Klein Black Perfect Sweatshirts Logo Calvin
Print Crew amp; Neck Jormaster Tee Jack Deep shirts Jones Wisteria T 4wqp6qax Jeans Versace Poloshirts Nero Versace Jeans Z7wP65