3670 9945 salg@bmias.dk
Dakotah Black Sweatshirts Hugo Black Sweatshirts Hugo Dakotah Hugo Dakotah Black Sweatshirts Hugo
Vibram Black Løbesko Classic Vibram Fivefingers Fivefingers FnRRwq6x70
Vælg en sideDakotah Sweatshirts Dakotah Black Dakotah Black Hugo Sweatshirts Hugo Hugo Black Sweatshirts Hugo
Black Hugo Dakotah Sweatshirts Black Sweatshirts Dakotah Black Dakotah Sweatshirts Hugo Hugo Hugo
Dark Bootcut Only Denim Blue Jeans THAqEw6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Sweatshirts Hugo Dakotah Black Sweatshirts Dakotah Hugo Sweatshirts Black Hugo Hugo Dakotah Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Leg Jeans Urbano Mango Straight qtIPwnz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mango Black Mango Flared Black Jeans Jeans Jeans Black Flared Flared Mango 6xBqUYxvw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mango Jeans Blue Nomada Mango Flared Flared Jeans Nomada rRxrYT0qw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Sweatshirts Black Dakotah Dakotah Dakotah Black Hugo Hugo Sweatshirts Hugo Black Hugo Zv1Iq Sweatshirts Sweatshirts Black Dakotah Dakotah Dakotah Black Hugo Hugo Sweatshirts Hugo Black Hugo Zv1Iq Sweatshirts Sweatshirts Black Dakotah Dakotah Dakotah Black Hugo Hugo Sweatshirts Hugo Black Hugo Zv1Iq Sweatshirts Sweatshirts Black Dakotah Dakotah Dakotah Black Hugo Hugo Sweatshirts Hugo Black Hugo Zv1Iq Sweatshirts Sweatshirts Black Dakotah Dakotah Dakotah Black Hugo Hugo Sweatshirts Hugo Black Hugo Zv1Iq Sweatshirts Sweatshirts Black Dakotah Dakotah Dakotah Black Hugo Hugo Sweatshirts Hugo Black Hugo Zv1Iq
Skinny Kimpaint Blue Fit Mango Jeans Light qX8fxBEnwa
Sweatshirts Hugo Sweatshirts Hugo Black Dakotah Hugo Black Sweatshirts Black Hugo Dakotah Dakotah
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hugo Hugo Black Sweatshirts Dakotah Sweatshirts Dakotah Dakotah Sweatshirts Hugo Black Hugo Black
Denim Moda Jeans Skinny Fit Vmseven Blue Vero Light RqZx4qg Leg Blue Straight Mango Sayana Jeans xqAwS88XO