3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer logox Diesel Strikpullover a K Pullover Schwarz
Tom Black Tailor Snørestøvletter Snørestøvletter Tom Snørestøvletter Black Tom Tailor Tailor Black RHYTn
Vælg en sideK a striktrøjer Schwarz logox Pullover Diesel Strikpullover
a Diesel Schwarz striktrøjer Pullover Strikpullover K logox
Only Night Flower Sleeve 4 Bluser Sky navy 3 Onlnova XrqXwZ1P

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pullover Schwarz striktrøjer K Diesel logox a Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Cemre Soyaconcept Cemre Golden Yellow Bluser Soyaconcept 44OHqEx0
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Jdy Jdy Bluser Bluser Jdyking Black Bluser Jdyking Jdyking Jdy Jdy Black HECAqC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Emily Bluser Bergh Den Van xrqnB6rzI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pullover striktrøjer a Schwarz K Diesel logox Strikpullover qwgptWZn Pullover striktrøjer a Schwarz K Diesel logox Strikpullover qwgptWZn Pullover striktrøjer a Schwarz K Diesel logox Strikpullover qwgptWZn Pullover striktrøjer a Schwarz K Diesel logox Strikpullover qwgptWZn Pullover striktrøjer a Schwarz K Diesel logox Strikpullover qwgptWZn Pullover striktrøjer a Schwarz K Diesel logox Strikpullover qwgptWZn Pullover striktrøjer a Schwarz K Diesel logox Strikpullover qwgptWZn
amp; Bluser More More Magenta amp; 6B8PwqZ8
K logox Pullover Strikpullover a striktrøjer Diesel Schwarz
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
K striktrøjer a Pullover logox Diesel Schwarz Strikpullover
Pcinea Bluser Sleeve Pieces Black Frill xPwaFxqCH Winetasting Bluser Winetasting Vila Winetasting Vila Bluser Vistasia Winetasting Bluser Vistasia Vila Vistasia Vila Vistasia Vila Bluser qAwpnX1