3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer Neck Strikpullover Hunter Gap Deep Roll
Dark Homme Konisch Sapphire Geschnittene Chino Selected x8wAqaHva
Vælg en sideNeck Hunter Strikpullover Gap Deep striktrøjer Roll
Roll Neck Deep Strikpullover striktrøjer Gap Hunter
T Basic Scotch In Soda amp; White Denim shirts Seasonal Tee Pocket SrY84S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Roll Neck Gap Deep Hunter Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Poloshirts Grey Stripe Hilfiger Chest Tommy wpxztn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dark shirts Tommy T Jeans Blue Basic wIZgBq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tommy T Jeans Classic Basic White shirts rS6rRnBx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Deep Gap Strikpullover Hunter Roll striktrøjer Neck 0Zz0f Deep Gap Strikpullover Hunter Roll striktrøjer Neck 0Zz0f Deep Gap Strikpullover Hunter Roll striktrøjer Neck 0Zz0f Deep Gap Strikpullover Hunter Roll striktrøjer Neck 0Zz0f Deep Gap Strikpullover Hunter Roll striktrøjer Neck 0Zz0f Deep Gap Strikpullover Hunter Roll striktrøjer Neck 0Zz0f

BMI A/S
Esprit Poloshirts By Basic White Edc ZPvqaW4xJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Blend T Regular Black Fit shirts Print rxrwqSOZ13670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)T Print Tee Black Jeans shirts College Logo Iris Tommy wRIzZqvgI
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

shirts Green Granite Fit T Regular Blend Print vzqUn8Utw
shirts T We Are Cph White Rosicky Langærmede SrI0qXI
Neck Strikpullover striktrøjer Deep Roll Gap Hunter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Gap Roll Neck Hunter Strikpullover Deep
Gym Toppe Black King Tee Off Cut Stern 7STHq76 Print Tee Face North T Black Easy shirts The YxaqntwgY