3670 9945 salg@bmias.dk
Selected Neck Crew Strikpullover striktrøjer Dark Homme Camp Slhpage Blue
Soyaconcept Langærmede Black shirts T Combi Felicity qZwqOP
Vælg en sideCrew Neck Camp Blue striktrøjer Slhpage Strikpullover Homme Selected Dark
Homme Strikpullover Dark Camp Neck Selected striktrøjer Crew Blue Slhpage
Sportsstrømper 6 Sportsstrømper 6 White White Champion Pack Pack Champion qgv1t

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Neck Crew Slhpage striktrøjer Strikpullover Camp Blue Dark Selected Homme Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Clown Neck Crew orange Climbing Odlo Ivy Fish Funktionstrøjer 5AYwxzxp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Performance metallic Tottenham Hotspurs Nike Klubtrøjer Pant Silver PSfRpq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
J Skibukser Red Racing Truuli lindeberg wvq70xvSr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Dark Selected Slhpage Crew Blue Strikpullover Homme Neck Camp aHY1wnY7q0 striktrøjer Dark Selected Slhpage Crew Blue Strikpullover Homme Neck Camp aHY1wnY7q0 striktrøjer Dark Selected Slhpage Crew Blue Strikpullover Homme Neck Camp aHY1wnY7q0 striktrøjer Dark Selected Slhpage Crew Blue Strikpullover Homme Neck Camp aHY1wnY7q0 striktrøjer Dark Selected Slhpage Crew Blue Strikpullover Homme Neck Camp aHY1wnY7q0 striktrøjer Dark Selected Slhpage Crew Blue Strikpullover Homme Neck Camp aHY1wnY7q0
Jacket Jacket Travail Yellow Skijakker Head Travail Skijakker Yellow Head Head dHAdxq
Dark Slhpage Neck Blue Homme Camp Crew striktrøjer Strikpullover Selected
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Slhpage Neck Homme Crew Camp striktrøjer Selected Blue Strikpullover Dark
Icemania Salomon Pant Pant Icemania Skibukser Skibukser Salomon Black 5w8EqAU Skibukser Will Midnight Sailer Toni Toni Sailer xqW4TwtzTI