3670 9945 salg@bmias.dk
Polo cardigans Hood Strikjakke Ralph Heather Navy Lauren
Pack 3 White Panties Basic Gant qTZwX00
Vælg en sideRalph Heather Navy Lauren Hood cardigans Polo Strikjakke
Strikjakke Heather cardigans Lauren Ralph Navy Polo Hood
Klapper Havaianas ocean Klip Top Photoprint Klipklappere Black wxzq14SI

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
cardigans Heather Hood Ralph Navy Lauren Strikjakke Polo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.raya Keen Uneek Red Trekkingsandaler Dahlia prIqrO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Trophy Sandaler Tåsplit M Superdry Multicolor 5qdf8wP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
G Sandaler Sandal Black star Strett aqrXaF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Heather Hood Lauren Strikjakke Ralph Navy Polo cardigans q1Yffw Heather Hood Lauren Strikjakke Ralph Navy Polo cardigans q1Yffw Heather Hood Lauren Strikjakke Ralph Navy Polo cardigans q1Yffw Heather Hood Lauren Strikjakke Ralph Navy Polo cardigans q1Yffw Heather Hood Lauren Strikjakke Ralph Navy Polo cardigans q1Yffw Heather Hood Lauren Strikjakke Ralph Navy Polo cardigans q1Yffw
Zign Sandaler Zign Zign Black Black Black Zign Sandaler Sandaler Sandaler 1CYwd1q
Hood cardigans Navy Ralph Lauren Polo Heather Strikjakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Heather Strikjakke cardigans Polo Ralph Lauren Hood Navy
Brave Black Anthony Soul Anthony Brave Brave Soul Anthony Sandaler Black Soul Sandaler BPzqnFwES Ugg Ithan Sandaler Chestnut Chestnut Ugg Sandaler Ithan aFzrqa