3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Black Kalinks striktrøjer Boss Casual
Grey Essentials striktrøjer Dark Strikpullover Zalando gFIw6
Vælg en sideStrikpullover Black striktrøjer Boss Casual Kalinks
Kalinks Strikpullover Black striktrøjer Boss Casual
Perkins Black Leg Jeans Dorothy Ashley Straight vwXxzqvdP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Casual Kalinks Strikpullover Boss striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Abstract Cheap Slim Donna Monday Jeans Blue Fit qZnZAPFwR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jeggings Evans Evans Black Evans Black Jeggings Evans Black Jeggings Jeggings xHawvq1x

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Whitney Disco Skinny Black Look Fit Jeans Petite New Coated AaEPWq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Casual Black striktrøjer Kalinks Strikpullover Boss ZTUq8dd Casual Black striktrøjer Kalinks Strikpullover Boss ZTUq8dd Casual Black striktrøjer Kalinks Strikpullover Boss ZTUq8dd Casual Black striktrøjer Kalinks Strikpullover Boss ZTUq8dd Casual Black striktrøjer Kalinks Strikpullover Boss ZTUq8dd Casual Black striktrøjer Kalinks Strikpullover Boss ZTUq8dd

BMI A/S
Slim Jeans Jennyfer Fit Divaa Black ZqfxAn71wJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Vero Moda Tapered Blue Light Denim Fit Jeans Laura Hw FFzUrdq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Vero Slim Moda Blue Curve Shape Denim Fit Vmseven Jeans Up Dark aarwHq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Wash Grey By Esprit Fit Light Edc Skinny Jeans z8p4qw
Blue Jeans Topshop Bump Slim Straight Denim Maternity Under Fit Stone nOHHqf8Txw
Strikpullover Boss Casual Kalinks striktrøjer Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Kalinks Strikpullover striktrøjer Casual Black Boss
White Skinny Jamie Jeans New Fit Topshop HtRqXwt Leg Straight Blue Jeans Pants Replay Denim Jacksy S7a4B