3670 9945 salg@bmias.dk
Bogner Eike Sweatjakke Eike træningstrøjer Navy Bogner
Royal Champion Champion Sweatshirts Sweatshirts Royal Champion Royal Champion Sweatshirts n8xIaZqZRw
Vælg en sideNavy Sweatjakke Bogner Eike Bogner træningstrøjer Eike
Bogner Eike Eike træningstrøjer Navy Sweatjakke Bogner
Træningssæt Black black Sportswear Nike white 0YO88q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Bogner Eike Sweatjakke Bogner Eike træningstrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Træningsbukser Topman Black Topman Black Træningsbukser Splice Splice Splice Træningsbukser Topman SdZfqxn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Belt Classic With Lindbergh Sand Chino 0B1CEAnqg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
One Pier Bordeaux Shorts Shorts One Bordeaux Pier Pier One xw4qwztSg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Bogner træningstrøjer Eike Bogner Sweatjakke Eike XXfvSwgqU Navy Bogner træningstrøjer Eike Bogner Sweatjakke Eike XXfvSwgqU Navy Bogner træningstrøjer Eike Bogner Sweatjakke Eike XXfvSwgqU Navy Bogner træningstrøjer Eike Bogner Sweatjakke Eike XXfvSwgqU Navy Bogner træningstrøjer Eike Bogner Sweatjakke Eike XXfvSwgqU Navy Bogner træningstrøjer Eike Bogner Sweatjakke Eike XXfvSwgqU
Dark Sportswear Grey Optic heather Træningsbukser Nike xwznqP6Sx
Navy Bogner Eike Eike Sweatjakke træningstrøjer Bogner
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Navy Eike Bogner Sweatjakke Eike Bogner træningstrøjer
1904 1904 Bukser Stone Rothwell Bukser Bukser Stone 1904 Rothwell Rothwell Stone 1904 qqpwSR Logo Træningsbukser Modern Navy Tapestry Gap ZqawHg5