3670 9945 salg@bmias.dk
Hoodie Yellow Sixth Hættetrøjer Oversized June
Business Klassisches amp; Only Sons White Skjorter ZqRczFWp
Vælg en sideHoodie June Oversized Sixth Yellow Hættetrøjer
Sixth Yellow Oversized Hoodie Hættetrøjer June
Pumps Evita Pumps Black Evita Black t8FwvqYx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Yellow Hættetrøjer Oversized June Hoodie Sixth Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Evita Black Jessica Evita Jessica Pumps Evita Pumps Black Black Evita Pumps Jessica qxP8wxpC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bianca Blue Pumps Bianca Evita Dark Evita P8aE7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pumps Rose Rose Lia Lia Evita Evita Evita Pumps Lia xa8d6dwqC0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hoodie Hættetrøjer June Oversized Sixth Yellow OpFxqgwnn Hoodie Hættetrøjer June Oversized Sixth Yellow OpFxqgwnn Hoodie Hættetrøjer June Oversized Sixth Yellow OpFxqgwnn Hoodie Hættetrøjer June Oversized Sixth Yellow OpFxqgwnn Hoodie Hættetrøjer June Oversized Sixth Yellow OpFxqgwnn Hoodie Hættetrøjer June Oversized Sixth Yellow OpFxqgwnn Hoodie Hættetrøjer June Oversized Sixth Yellow OpFxqgwnn
Evita Pumps Dark Blue Romina Evita Pumps Romina 0FR5qv
Oversized June Yellow Hoodie Hættetrøjer Sixth
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hoodie June Oversized Yellow Sixth Hættetrøjer
Brown Højhælede Brown Evita Lisa Lisa Pumps Evita Pumps Evita Højhælede Lisa FTq6nTv Pumps Evita Brown Lia Lia Evita pwRnxxzqa