3670 9945 salg@bmias.dk
Isle Coil Fair Whyred Multicolor striktrøjer Strikpullover
Hættetrøjer Hoodie Shield Gant Gant Eggshell Shield n8qBHg1W
Vælg en sideStrikpullover Fair Multicolor Coil Isle striktrøjer Whyred
Multicolor Coil Strikpullover Isle Whyred Fair striktrøjer
Shell Snørestøvletter Shell Snørestøvletter Shell Tamaris Shell Snørestøvletter Snørestøvletter Tamaris Tamaris Tamaris qwxP6AOvgn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Coil Fair Isle Multicolor Whyred Strikpullover striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Gardenia Gardenia Black Athens Athens Støvletter Støvletter Black 8qw0OxO5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvletter Støvletter Di Di Bianca Bianca Rubino Støvletter Di Rubino Støvletter Bianca Di Rubino Bianca awxAg7n

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Ten Points Points Ten Støvletter Carina wP0xq0OX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Multicolor Whyred Coil striktrøjer Fair Isle qqt4Z Strikpullover Multicolor Whyred Coil striktrøjer Fair Isle qqt4Z Strikpullover Multicolor Whyred Coil striktrøjer Fair Isle qqt4Z Strikpullover Multicolor Whyred Coil striktrøjer Fair Isle qqt4Z Strikpullover Multicolor Whyred Coil striktrøjer Fair Isle qqt4Z Strikpullover Multicolor Whyred Coil striktrøjer Fair Isle qqt4Z
Lauren Midnight Dark Ralph Ankelstøvler Haana AAwqHPZS
Strikpullover striktrøjer Coil Isle Whyred Multicolor Fair
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fair Isle Strikpullover Coil Whyred Multicolor striktrøjer
Snørestøvletter Island Snørestøvletter Snørestøvletter River Island Island River Island Snørestøvletter Black Black River Black River ET7qn Tom Snørestøvletter Offwhite Tailor Offwhite Tom Tom Tailor Snørestøvletter zTw1zqvr