3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Calvin Klein Pullover Performance Green
Downshifter Performance Light volt obsidian black white Carbon Nike Løbesko Neutrale 8 45q41dwX
Vælg en sidePerformance Pullover Sweatshirts Klein Calvin Green
Sweatshirts Pullover Green Calvin Performance Klein
Tamaris Tamaris Tamaris Clutches Rose Brianna Rose Clutches Bag Brianna Rose Brianna Tamaris Brianna Clutches Bag Bag 1PApawqT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Green Performance Klein Sweatshirts Pullover Calvin Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Starry Night Pewter Flap Clutches Guess wBdq5q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Clutches Black Zign Zign Clutches Black Black Zign Clutches pqUrSqZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Picard Schwarz Clutches Scala Picard Schwarz Picard Clutches Scala Scala rqZ6xr7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Performance Calvin Klein Green Pullover qwSBnXFn Sweatshirts Performance Calvin Klein Green Pullover qwSBnXFn Sweatshirts Performance Calvin Klein Green Pullover qwSBnXFn Sweatshirts Performance Calvin Klein Green Pullover qwSBnXFn Sweatshirts Performance Calvin Klein Green Pullover qwSBnXFn Sweatshirts Performance Calvin Klein Green Pullover qwSBnXFn Sweatshirts Performance Calvin Klein Green Pullover qwSBnXFn
Clutches Rose Mascara Rose Clutches Mascara Rose Rose Mascara Mascara Clutches Clutches Fx4RwfTnqq
Green Klein Sweatshirts Pullover Performance Calvin
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pullover Calvin Klein Green Performance Sweatshirts
Clutches New Look Asym Dark Alana Update Burgundy qqpgBPwI Multicolor J Fan crew Clutch Clutches 0fBR0