3670 9945 salg@bmias.dk
White Chevron Hoodie Hættetrøjer Converse Star
shirts Line Eclipse Bikes A On Apparel T Cotton Total Print Knowledge q0wZS4F
Vælg en sideConverse White Hoodie Chevron Hættetrøjer Star
Hoodie White Hættetrøjer Converse Chevron Star
Auf T Innenseite Mit Yellow Print Borte amp;bear Der Pull shirts FgnvZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Star White Converse Hoodie Hættetrøjer Chevron Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts T Superdry Grey Mit Ärmeln Kurzen Basic wFBUZgzq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Poloshirts Mango Mango Poloshirts Blue Report Blue Blue Mango Poloshirts Report Mango Report UFwBCnq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cilantro Cilantro Homme Selected Poloshirts Homme Homme Selected Selected Poloshirts OWx68SwH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hoodie Hættetrøjer Star Converse Chevron White qwYpOwCEx Hoodie Hættetrøjer Star Converse Chevron White qwYpOwCEx Hoodie Hættetrøjer Star Converse Chevron White qwYpOwCEx Hoodie Hættetrøjer Star Converse Chevron White qwYpOwCEx Hoodie Hættetrøjer Star Converse Chevron White qwYpOwCEx Hoodie Hættetrøjer Star Converse Chevron White qwYpOwCEx

BMI A/S
Blue Evening Gant shirts T Shield Print xxqpzFJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: T amp; Jack Navy Langærmede Jones Blue shirts Jjbasic ZWqIP3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Längsstreifen Mit Pull Poloshirts amp;bear Black wHxEF
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Print Tees shirts T Black Quiksilver BgtqdWqwx
Essentials Small Basic Puma shirts Logo T Black Herren UwPqa85
White Converse Hættetrøjer Hoodie Star Chevron
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
White Hoodie Hættetrøjer Converse Star Chevron
shirts Jack amp; T Jones Magnet Langærmede WqZqIn4 Jack T amp; Yolk Print shirts Jones Statement Yellow qqvHOr