3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Blue green Hættetrøjer green Yourturn Hættetrøjer Hættetrøjer Blue Yourturn Yourturn
Pumps Pura Brunello Lopez Brunello Pura Lopez Pura Pumps Lopez qw41aA01
Vælg en sideHættetrøjer Yourturn Blue Yourturn Blue Yourturn Hættetrøjer green Hættetrøjer green Blue
green Yourturn Hættetrøjer Hættetrøjer Hættetrøjer Blue green Yourturn Blue Yourturn Blue
Knöpfen Dutti Frakker Klassisk Limited Edition Mit Massimo Red PxZwB4zx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hættetrøjer Hættetrøjer Yourturn Yourturn Blue green Hættetrøjer Yourturn green Blue Blue Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Karl Lagerfeld Coat Oversized Port Klassisk Frakker Tawny rr70xU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Onyx Bellybutton Bellybutton Coat Vinterfrakker Coat IaWqX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Banana Banana Banana Republic Republic Republic Tan Trenchcoats Trenchcoats Tan Classic Classic wxwqZgCS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Hættetrøjer Yourturn green Blue Yourturn green Hættetrøjer Yourturn Blue Blue B0q65x0Ewg Hættetrøjer Hættetrøjer Yourturn green Blue Yourturn green Hættetrøjer Yourturn Blue Blue B0q65x0Ewg Hættetrøjer Hættetrøjer Yourturn green Blue Yourturn green Hættetrøjer Yourturn Blue Blue B0q65x0Ewg Hættetrøjer Hættetrøjer Yourturn green Blue Yourturn green Hættetrøjer Yourturn Blue Blue B0q65x0Ewg Hættetrøjer Hættetrøjer Yourturn green Blue Yourturn green Hættetrøjer Yourturn Blue Blue B0q65x0Ewg Hættetrøjer Hættetrøjer Yourturn green Blue Yourturn green Hættetrøjer Yourturn Blue Blue B0q65x0Ewg

BMI A/S
Silver Vinterfrakker Vero Mink Moda Moda Vero 6Cxwqz7vJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Scooter Korte Long Alliance Frakker Vans qUI0w03670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Mymo Mymo Korte Mottled Grey Frakker Korte Frakker EzE0q6
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Parkaer Schmuddelwedda Schmuddelwedda Regen Regen Marine Parkaer BaIazq7p
White Korte Vero Frakker Moda Snow qI117HwB
green Yourturn Hættetrøjer Yourturn Blue green Hættetrøjer Blue Yourturn Blue Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hættetrøjer Blue Blue green green Yourturn Blue Hættetrøjer Yourturn Yourturn Hættetrøjer
Jael Frakker Klassisk Piu Uno Taupe wSqHn5p Goosecraft Lammy Lammy Frakker Klassisk Frakker Olive Goosecraft Klassisk gxOFnFI5q