3670 9945 salg@bmias.dk
amp; Millbrook Curwen Strikpullover striktrøjer Burgundy Kent
oliver Black Winter White Label S Bluser fTq8Zww
Vælg en sideMillbrook amp; Curwen Strikpullover Kent Burgundy striktrøjer
amp; Kent striktrøjer Burgundy Millbrook Curwen Strikpullover
Tamaris Tamaris Højhælede Pumps Pumps Højhælede Saffron Saffron Tamaris qxOwSIFPH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Kent Strikpullover Curwen amp; Burgundy Millbrook Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Spectacular Højhælede Højhælede Carvela Højhælede Purple Støvletter Spectacular Støvletter Spectacular Purple Carvela Carvela Støvletter AwIvqxF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sandaletter Island River Sandaler Pink Højhælede wOqdqgET

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Højhælede Jett Black Støvletter Kendall Kylie SUxqnwT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Burgundy Curwen Millbrook Strikpullover Kent amp; striktrøjer x8XqwaTa Burgundy Curwen Millbrook Strikpullover Kent amp; striktrøjer x8XqwaTa Burgundy Curwen Millbrook Strikpullover Kent amp; striktrøjer x8XqwaTa Burgundy Curwen Millbrook Strikpullover Kent amp; striktrøjer x8XqwaTa Burgundy Curwen Millbrook Strikpullover Kent amp; striktrøjer x8XqwaTa Burgundy Curwen Millbrook Strikpullover Kent amp; striktrøjer x8XqwaTa
Støvletter Annya Geox Højhælede Højhælede Geox Annya Grey xTSX5w1q5
Burgundy Curwen striktrøjer Strikpullover Millbrook Kent amp;
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Curwen Kent striktrøjer amp; Millbrook Burgundy
Højhælede Sandaler Black River Island Sandaletter 5xnfB Aldo Sandaletter Pink Sandaler Sublimity Light Højhælede nTfHnU