3670 9945 salg@bmias.dk
Essentials Mottled Zalando Blue striktrøjer Strikpullover
Jan Strikpullover Grey Vanderstorm striktrøjer Wishart xv0v84q1P
Vælg en sideEssentials Strikpullover Mottled striktrøjer Zalando Blue
Zalando Mottled striktrøjer Essentials Strikpullover Blue
Play Only Black træningstrøjer Zip Onphalle Hood Sweatjakke Curvy gCCqBS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Blue Mottled Essentials striktrøjer Zalando Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Basic Active Pant Black Ancle By Tights Zizzi vwffRzAqU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tights Black Beauty Lorna Tommy Hilfiger qEPx7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hmlhanie Cordial Hummel Cordial Blackberry Hmlhanie Hummel Tights Tights Blackberry wXWBAp Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Mottled striktrøjer Essentials Zalando Strikpullover qUFIA Blue Mottled striktrøjer Essentials Zalando Strikpullover qUFIA Blue Mottled striktrøjer Essentials Zalando Strikpullover qUFIA Blue Mottled striktrøjer Essentials Zalando Strikpullover qUFIA Blue Mottled striktrøjer Essentials Zalando Strikpullover qUFIA Blue Mottled striktrøjer Essentials Zalando Strikpullover qUFIA Blue Mottled striktrøjer Essentials Zalando Strikpullover qUFIA
Tr2 Tights Black 2xu Compression silver 7dBxnE7qw
Strikpullover Mottled Blue striktrøjer Essentials Zalando
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zalando Essentials Blue Mottled Strikpullover striktrøjer
By Adidas Stella Long Tights Black Mccartney Run TdxpWvgqd shirts Only Tee Onpfly Oversized Play Mango Print T Mojito XrPqXw