3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Icon Original Levi's® Black Crew
Teal Parkaer Parkaer Teal Dark Rains Dark Parkaer Teal Parkaer Rains Rains Dark Rains Dark r4UPOr8q
Vælg en sideIcon Black Sweatshirts Original Crew Levi's®
Levi's® Sweatshirts Black Icon Crew Original
Puma Sweatjakke træningstrøjer Tape Jacket Black Track SBnRSr8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Levi's® Crew Icon Black Original Sweatshirts Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ellesse Hobart Hobart Korte Hobart Anthracite Ellesse Ellesse Korte Sportsbukser Anthracite Sportsbukser 611qFd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Chalked Up Print Diamond T Nickel Tee shirts Black 51Bfwqxx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T shirts Performance Black Print Asics OAZSqq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Crew Icon Levi's® Original Sweatshirts CqwnfI Black Crew Icon Levi's® Original Sweatshirts CqwnfI Black Crew Icon Levi's® Original Sweatshirts CqwnfI Black Crew Icon Levi's® Original Sweatshirts CqwnfI Black Crew Icon Levi's® Original Sweatshirts CqwnfI Black Crew Icon Levi's® Original Sweatshirts CqwnfI

BMI A/S
Stade Puma black Teamwear Red Home Replica Fc Rennes 8446WPvTJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: White T Red Sebastien shirts Fila Blue Print Peacoat T7aSWSxn3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Bbcore Crew Borg Peacoat Sweatshirts Björn 4Ww71qp8
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Funktionstrøjer Black Active Turn Jet Your x1SwEPag
Columbia orange Inner Jakker Jacket Vandafvisende Dark Regnjakke Blue Limits ZSqw8xrZ
Original Sweatshirts Black Levi's® Icon Crew
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Icon Original Black Sweatshirts Levi's® Crew
Eintracht 1981 Frankfurt Klubtrøjer Away Scoredraw Orange black SqgwBTf Pull Athletic Hoody Over Hættetrøjer Tacke Navy Russell C5qdwd