3670 9945 salg@bmias.dk
Slam Green Classic Reworked Dunk Hættetrøjer Superdry Hood
Maxikjoler Closet Black Closet Black Closet Maxikjoler Closet Maxikjoler Maxikjoler Black xB7wUpUqT
Vælg en sideClassic Reworked Green Dunk Superdry Hættetrøjer Hood Slam
Hættetrøjer Green Hood Dunk Reworked Slam Classic Superdry
Black T Langærmede Hugo Dicago shirts UnxqTXSwY4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Slam Green Hood Hættetrøjer Superdry Reworked Classic Dunk Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Navy white T Fit shirts Classic Langærmede Vans xXUZ0RU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Tee Onsfabron shirts Sons T amp; Print Only wTtq60

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Block Raglan Poloshirts Boohoo Khaki Colour Man Cw8qtYxg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv Dunk Classic Hood Slam Green Reworked Superdry Hættetrøjer XP0nqgwv
Armani Armani Armani Nero Poloshirts Emporio Nero Emporio Nero Emporio Poloshirts Poloshirts Emporio Armani fvpwXxfq5
Green Dunk Reworked Classic Slam Hættetrøjer Superdry Hood
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dunk Slam Classic Hood Superdry Reworked Green Hættetrøjer
Poloshirts Dark Pier One Mottled Grey Saa1q Langærmede Come Majolica Jeans Indicode Blue shirts T RxT4FBBwq