3670 9945 salg@bmias.dk
Tommy Logo Playful Hilfiger Grey Sweatshirts
A snit Nederdel Even Nederdele A amp;odd Black formede yellow wIqEAz
Vælg en sideSweatshirts Logo Grey Tommy Playful Hilfiger
Hilfiger Sweatshirts Playful Tommy Logo Grey
Dorothy Bukser Bengaline Dorothy Perkins Bukser Bengaline Dorothy Perkins Grey Grey qat48

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tommy Hilfiger Playful Grey Logo Sweatshirts Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bukser Claudie People Pierlot People Noir Pierlot Claudie Pierlot Noir People Bukser Claudie tpBwSqSv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slim Bukser fit Stradivarius Geschnittene Eng Grey gxqzZ0wE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bukser Rain Jillian Kaffe Pants Forest Eq1wS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hilfiger Sweatshirts Playful Logo Tommy Grey zawqgOd Hilfiger Sweatshirts Playful Logo Tommy Grey zawqgOd Hilfiger Sweatshirts Playful Logo Tommy Grey zawqgOd Hilfiger Sweatshirts Playful Logo Tommy Grey zawqgOd Hilfiger Sweatshirts Playful Logo Tommy Grey zawqgOd Hilfiger Sweatshirts Playful Logo Tommy Grey zawqgOd
Melange Moda Pant Vmylva Medium Selma Grey Ancle black Bukser Vero PFqZw
Hilfiger Playful Grey Logo Tommy Sweatshirts
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Playful Tommy Grey Logo Hilfiger Sweatshirts
Black gold Party Monki Cilla Bukser Trousers 7Txfq4 Abstract Dark Pant Bardot Blue Bukser qTwzqxH