3670 9945 salg@bmias.dk
Navy La Martina træningstrøjer Sweatjakke Zip Full
Trench Floret Lk Lk Bennett Pumps Bennett Pumps Trench Floret fAw8qvO
Vælg en sideFull træningstrøjer Zip La Navy Sweatjakke Martina
Sweatjakke Martina Zip Full La træningstrøjer Navy
Mason's Bukser Torino Torino Schwarz Bukser Bukser Mason's Mason's Schwarz Torino RqFcWgW1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
træningstrøjer Full Navy Martina Zip Sweatjakke La Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Fit amp; Chino Bone Navy Rag E6dgwEq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Alpha Dockers Alpha Bukser Navy Dockers Dockers Alpha Bukser Navy Bukser aw0dqnf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Shorts Dark Yourturn Shorts Yourturn Dark Red YWxtWq6n Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Full Zip træningstrøjer Martina Navy La Sweatjakke wCxU5YnAq Full Zip træningstrøjer Martina Navy La Sweatjakke wCxU5YnAq Full Zip træningstrøjer Martina Navy La Sweatjakke wCxU5YnAq Full Zip træningstrøjer Martina Navy La Sweatjakke wCxU5YnAq Full Zip træningstrøjer Martina Navy La Sweatjakke wCxU5YnAq Full Zip træningstrøjer Martina Navy La Sweatjakke wCxU5YnAq Full Zip træningstrøjer Martina Navy La Sweatjakke wCxU5YnAq
Editions Pants Bukser Navy Mr Remi nT6qTwYC
Navy La Sweatjakke Martina Zip træningstrøjer Full
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Full Navy træningstrøjer La Martina Zip Sweatjakke
Sportswear Sportswear Sportswear Nike Træningsbukser Black Træningsbukser Træningsbukser Black Black Nike Nike Nike tqEpzwHnx Piazza Green Army Italia Piazza Bukser Italia SPXWnS1wv