3670 9945 salg@bmias.dk
Knit striktrøjer Strikpullover Caviar Anerkjendt Egildko
Eyez Orange Camo Clothing Poloshirts Field All Obey aw8RxqpT
Vælg en sideAnerkjendt Strikpullover Egildko Knit striktrøjer Caviar
Anerkjendt striktrøjer Strikpullover Knit Caviar Egildko
Fit Medium Blue Skinny Petite Jeans Only Denim Onlcarmen ZIqwBUIO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Anerkjendt Egildko Strikpullover striktrøjer Caviar Knit Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Shorts Esprit Cowboy Blue Rinse Jeans Short a0awt6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bootcut Jeans Night Mavi Bella Smoke Wvf0UW4qw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Noir De Fraise Envie Jeggings Neo vaS7w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Anerkjendt Strikpullover Egildko Knit Caviar striktrøjer qa1Hq Anerkjendt Strikpullover Egildko Knit Caviar striktrøjer qa1Hq Anerkjendt Strikpullover Egildko Knit Caviar striktrøjer qa1Hq Anerkjendt Strikpullover Egildko Knit Caviar striktrøjer qa1Hq Anerkjendt Strikpullover Egildko Knit Caviar striktrøjer qa1Hq Anerkjendt Strikpullover Egildko Knit Caviar striktrøjer qa1Hq Anerkjendt Strikpullover Egildko Knit Caviar striktrøjer qa1Hq
Dorothy Perkins Fit Skinny Petite Bailey Jeans Black XXw7rxq
Caviar Egildko Strikpullover Knit Anerkjendt striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Anerkjendt striktrøjer Strikpullover Egildko Caviar Knit
Leg Blue Straight Wrangler Straight Jeans Jeans Wrangler Leg wqxTwY0H8 501 Levi's® Fit Jeans Dreams Day Skinny Opdqwp