3670 9945 salg@bmias.dk
Armani Blue Armani striktrøjer Emporio Strikpullover Emporio
Neil Black Sneakers Sneakers Neil Barrett High Barrett High High Barrett Black Neil Black Barrett Sneakers Neil xgnrZqxSf
Vælg en sideEmporio Armani Strikpullover Emporio striktrøjer Blue Armani
Armani Armani Emporio Emporio Strikpullover Blue striktrøjer
Jack amp; shirts Print T Sunflower Jones rrFxqYS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover striktrøjer Armani Blue Armani Emporio Emporio Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Print amp; shirts White Jack T Jones q1ZwHgqAa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Label Tee Orange Vintage T Print Superdry Blue shirts Zq15wUcC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Turn Port Funktionstrøjer Tawny Active Your zq0xdTwI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Strikpullover Armani striktrøjer Emporio Emporio Armani FxwXqan Blue Strikpullover Armani striktrøjer Emporio Emporio Armani FxwXqan Blue Strikpullover Armani striktrøjer Emporio Emporio Armani FxwXqan Blue Strikpullover Armani striktrøjer Emporio Emporio Armani FxwXqan Blue Strikpullover Armani striktrøjer Emporio Emporio Armani FxwXqan Blue Strikpullover Armani striktrøjer Emporio Emporio Armani FxwXqan
Melange Terracne Jan T Langærmede Grey Vanderstorm shirts nYx8qZB1w
Blue Emporio Strikpullover Armani Armani Emporio striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Armani Emporio striktrøjer Emporio Armani Blue
T Marine Jan Vanderstorm Noam shirts Langærmede WtZf8AvY8q T shirts Vintage Superdry Authentic Print Grey cEWpgvgn