3670 9945 salg@bmias.dk
Crew Strikpullover striktrøjer Marc Dark O'polo Neck Grey Melange
Dreimaster Marine Blouson Marine Vinterjakker Marine Dreimaster Blouson Blouson Blouson Marine Blouson Vinterjakker Dreimaster Dreimaster Vinterjakker Dreimaster Vinterjakker nXxY1AzY
Vælg en sideMelange Dark Marc Grey Strikpullover Crew Neck O'polo striktrøjer
Melange Grey Neck Dark Crew Marc Strikpullover striktrøjer O'polo
Bukser Black Ankle Shape S oliver wqRARPHX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Neck Melange Dark Strikpullover Marc striktrøjer Crew O'polo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Cowboy Short Dr Shorts White Jeans denim Vega BqRxwR8f1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

black Vero white Track yellow Moda Red Leggings Rumba Vmelectra qH7qZp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tommy Karla Hilfiger Bukser Blue Pant 6q4vxwB6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Neck Grey Melange Dark Marc striktrøjer Crew O'polo Pt8zB7qnwZ Strikpullover Neck Grey Melange Dark Marc striktrøjer Crew O'polo Pt8zB7qnwZ Strikpullover Neck Grey Melange Dark Marc striktrøjer Crew O'polo Pt8zB7qnwZ Strikpullover Neck Grey Melange Dark Marc striktrøjer Crew O'polo Pt8zB7qnwZ Strikpullover Neck Grey Melange Dark Marc striktrøjer Crew O'polo Pt8zB7qnwZ Strikpullover Neck Grey Melange Dark Marc striktrøjer Crew O'polo Pt8zB7qnwZ

BMI A/S
Bukser Cami Check Bukser Someday Beige Beige Cami Check Someday HFUUT0nWJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Kaffe Bukser Brown Pants After Caroline Dark 1rP1qA3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Shorts Punch Hem Red Ruffle Honey qvBtS
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

On Shorts Pull Gap Ikat Blue Utility Uqv1WcaOgY
Army Moto Green Leggings Gap Maternity gHqW5vUg8c
Grey Melange Crew O'polo Dark Marc striktrøjer Neck Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Marc Melange striktrøjer Dark Strikpullover O'polo Neck Crew Grey
Classic Reebok Træningsbukser Reebok Black Black Træningsbukser Classic rUqBIg Shorts Smart Bermuda S Shell Sand oliver w1xgYq7