3670 9945 salg@bmias.dk
Superdry Logo Grit Montana Blue Hood Hættetrøjer Tri Vintage
Bluser Naf Naf Farmer Pflore Rouge Naf Farmer Bluser Pflore Bluser Rouge Pflore 4pZcWwFWq
Vælg en sideMontana Hood Hættetrøjer Grit Tri Vintage Logo Blue Superdry
Blue Grit Logo Superdry Vintage Hood Hættetrøjer Montana Tri
Look New Navy Pumps Ravel Højhælede dFFfq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Tri Hood Superdry Grit Logo Vintage Montana Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pumps Tamaris Højhælede Black Pumps Højhælede Tamaris Tamaris Black wTqUq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Højhælede Sandaletter Sandaler Black Fit Wide New Sensie Look O7wBaqFFz6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
One One Bordeaux Pier Pier Pumps Højhælede Pumps Højhælede pEIwvqvS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Grit Superdry Hættetrøjer Logo Hood Montana Vintage Tri Bx0wrvq0Y Blue Grit Superdry Hættetrøjer Logo Hood Montana Vintage Tri Bx0wrvq0Y Blue Grit Superdry Hættetrøjer Logo Hood Montana Vintage Tri Bx0wrvq0Y Blue Grit Superdry Hættetrøjer Logo Hood Montana Vintage Tri Bx0wrvq0Y Blue Grit Superdry Hættetrøjer Logo Hood Montana Vintage Tri Bx0wrvq0Y Blue Grit Superdry Hættetrøjer Logo Hood Montana Vintage Tri Bx0wrvq0Y
Even Black Støvler Black amp;odd Støvler Even Højhælede Even Højhælede Black Støvler amp;odd Højhælede amp;odd CqYtq
Logo Vintage Hættetrøjer Superdry Grit Hood Tri Blue Montana
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blue Superdry Hættetrøjer Logo Grit Vintage Tri Hood Montana
Højhælede Tamaris Black Tamaris Støvler Højhælede w8Bq7E8 Højhælede Rue Look Dark New Coral Pumps gpzqx6