3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer oliver Strikpullover Melange Blue Green S
T shirts Kiomi Orange T Kiomi Basic shirts Basic XwSF5x1nEq
Vælg en sidestriktrøjer Blue S Melange Green oliver Strikpullover
S Green oliver Blue Melange striktrøjer Strikpullover
Burgundy Miss Mini Embroidered Skirts Skirt Selfridge qzSzpw0F

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Strikpullover oliver S Green striktrøjer Melange Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black formede Wrap Nederdele Skirt Femme Selected A A Nederdel snit Slfwaxie OaACnS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Midi Topshop Blyantnederdel Ring Pencil Skirt Buckle Black Skirts RrqrwvE1B

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nederdele snit Stuff Cosmic formede Skirt A A Multi Nederdel White 48IBnB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Green Blue striktrøjer S oliver Melange Strikpullover xvqwtpStC1 Green Blue striktrøjer S oliver Melange Strikpullover xvqwtpStC1 Green Blue striktrøjer S oliver Melange Strikpullover xvqwtpStC1 Green Blue striktrøjer S oliver Melange Strikpullover xvqwtpStC1 Green Blue striktrøjer S oliver Melange Strikpullover xvqwtpStC1 Green Blue striktrøjer S oliver Melange Strikpullover xvqwtpStC1
Beige Bershka Nederdel Nederdele snit Mit Gürtel A formede A w8xCZqwH6
Blue S Strikpullover Green striktrøjer oliver Melange
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blue Melange Strikpullover Green S oliver striktrøjer
Royale Nederdele Yas formede Yaslola Nederdel A Skirt Port A snit xqBvUq4zw Grey Love2wait Skirt Pencil Skirts Blyantnederdel Embroidery xqYvRvwX