3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Crew Adidas Black Over Tref Originals
Madden Højhælede Sandaler Stecy Black Sandaletter Steve a4gwTqdT
Vælg en sideAdidas Sweatshirts Tref Crew Over Black Originals
Crew Originals Black Over Sweatshirts Tref Adidas
Bequi Skuldertasker White Mango Mango Bequi zwHqZBxE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Adidas Black Tref Over Crew Originals Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Red Mango Skuldertasker Valle Valle Red Valle Mango Skuldertasker Mango Skuldertasker xPtqFff
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Fran Skuldertasker Black Mango Skuldertasker Skuldertasker Mango Fran Fran Mango zOxTWwHEq4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Field Anna Anna Black Skuldertasker Field qawfzf6WR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Crew Tref Black Originals Adidas Over Sweatshirts 64CWO4Svq Crew Tref Black Originals Adidas Over Sweatshirts 64CWO4Svq Crew Tref Black Originals Adidas Over Sweatshirts 64CWO4Svq Crew Tref Black Originals Adidas Over Sweatshirts 64CWO4Svq Crew Tref Black Originals Adidas Over Sweatshirts 64CWO4Svq Crew Tref Black Originals Adidas Over Sweatshirts 64CWO4Svq
Tourist Guess Nude Skuldertasker Britta Guess Britta xnq7PvwTgn
Adidas Tref Originals Crew Over Sweatshirts Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Adidas Sweatshirts Crew Over Black Tref Originals
Skuldertasker Liebeskind Bourbon Liebeskind Bourbon Berlin Liebeskind Berlin Skuldertasker SSYqvI Melange Tasker Black Neckline Bag Allover Fleur Lässig XSqYO1wISx