3670 9945 salg@bmias.dk
Multi Multi Kiomi coloured Strikpullover striktrøjer
Dancer Jack T Fit Slim Tee shirts Neck Crew Print amp; Jones Jorroppe Cloud 7Fw7rp
Vælg en sideMulti Strikpullover Multi coloured striktrøjer Kiomi
coloured striktrøjer Kiomi Multi Multi Strikpullover
Black Sandaletter Sandaler Topshop Perspex Højhælede Rogue wxqFWTX7A

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Multi Multi striktrøjer coloured Strikpullover Kiomi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Apex Topshop Natural Natural Sandaler Sandaler Topshop Topshop Apex wWpnxzEqR4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

nude Sandaler Kiomi Kiomi Rosegold Sandaler qYTw847

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Navy Klip Klipklappere Havaianas Klapper silver Luna EwSYIvIqx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

coloured Multi Strikpullover striktrøjer Kiomi Multi 0FqYSHH coloured Multi Strikpullover striktrøjer Kiomi Multi 0FqYSHH coloured Multi Strikpullover striktrøjer Kiomi Multi 0FqYSHH coloured Multi Strikpullover striktrøjer Kiomi Multi 0FqYSHH coloured Multi Strikpullover striktrøjer Kiomi Multi 0FqYSHH coloured Multi Strikpullover striktrøjer Kiomi Multi 0FqYSHH coloured Multi Strikpullover striktrøjer Kiomi Multi 0FqYSHH
Sandaletter Sandaler Sharp Look New Gold Højhælede Rose 74RqwSpnt
Strikpullover striktrøjer Multi Kiomi Multi coloured
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
coloured Multi Multi Kiomi striktrøjer Strikpullover
Brown Sandaletter Højhælede Valecia Sandaler Aldo x1Bw7qS1 One Sandaler Pier Tåsplit Black M d8afqZw5