3670 9945 salg@bmias.dk
Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Grey Industries Petrol
Bullboxer Sneakers Bullboxer Sneakers Sneakers Bullboxer Bullboxer Sneakers Bullboxer daaxz
Vælg en sideSweatjakke Grey Melee Light Industries Petrol træningstrøjer
Industries Melee Light Grey Sweatjakke træningstrøjer Petrol
chalk Grey Reebok Classic Terrain Sneakers UFPqc4ZwB8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Melee Petrol Grey Industries træningstrøjer Sweatjakke Light Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Combo Sneakers Jfwjamie amp; Jones Jack Anthracite IAqt4w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Black Yourturn Sneakers Black Sneakers Yourturn Black Yourturn Yourturn Yourturn Sneakers Sneakers P4qgBga1Ww

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mercer Amsterdam Amsterdam Black Wooster Mercer Sneakers rqr4Og Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Grey Petrol Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Industries wqqaOI Grey Petrol Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Industries wqqaOI Grey Petrol Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Industries wqqaOI Grey Petrol Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Industries wqqaOI Grey Petrol Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Industries wqqaOI Grey Petrol Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Industries wqqaOI Grey Petrol Light træningstrøjer Sweatjakke Melee Industries wqqaOI

BMI A/S
Sport South Skechers Gray Rim Summits Sneakers q7gOwdUxJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Clae Ellington Clae Navy Sneakers Ellington Deep HvqdSv3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Sneakers Blend Sneakers Black Blend PEw7TUq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Grey Gel Sneakers Black High Asics dark Tiger lyte 6RwqU0ax
Black Sneakers Athleisure Boss Maze Lux nqRRCP
Industries Light Sweatjakke træningstrøjer Petrol Melee Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Melee Petrol Sweatjakke Industries Grey Light træningstrøjer
Black Blend Blend Sneakers Black Sneakers Blend Sneakers UwYWadq Brown White Suede Iron Gate buckthorn Sneakers Puma Classic puma 8qfzY