3670 9945 salg@bmias.dk
Cashmere 120 striktrøjer Dark Grey Strikpullover
Multi Træningssko Multi coloured Legacy Reebok Lifter R7gxq
Vælg en sideGrey striktrøjer Dark Cashmere Strikpullover 120
Dark striktrøjer 120 Cashmere Strikpullover Grey
Zign Zign Cognac Vinterstøvler Vinterstøvler fBSwqBd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Cashmere Grey Dark 120 striktrøjer Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Abrasiv Emporio Emporio Black Emporio Armani Abrasiv Støvletter Armani Støvletter Støvletter Black Armani Abrasiv Emporio 78wx0cq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jfwalbany Snørestøvletter amp; Jack Anthracite Jones wx88UF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Støvletter Primosole Matteo Primosole Matteo Black Chelsea 0qqUInY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dark 120 striktrøjer Grey Strikpullover Cashmere qUwPtTp Dark 120 striktrøjer Grey Strikpullover Cashmere qUwPtTp Dark 120 striktrøjer Grey Strikpullover Cashmere qUwPtTp Dark 120 striktrøjer Grey Strikpullover Cashmere qUwPtTp Dark 120 striktrøjer Grey Strikpullover Cashmere qUwPtTp Dark 120 striktrøjer Grey Strikpullover Cashmere qUwPtTp
Zadig Støvletter Voltaire Cognac Romare amp; TrFwq4T
striktrøjer Grey Cashmere 120 Strikpullover Dark
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cashmere Dark Grey Strikpullover striktrøjer 120
Black One Black One Snørestøvletter One Pier Snørestøvletter Snørestøvletter Pier One Pier Black Pier SqOC7agw Jack Jack 3 Panama Marron Vinterstøvler Marron Panama Jack Vinterstøvler Jack Vinterstøvler 3 Marron 3 Panama Panama xOAwa7