3670 9945 salg@bmias.dk
Rag Black Orwell Strikjakke cardigans Bone amp;
Korte Adidas Sportsbukser Power Performance Red white Parma gwAwvx
Vælg en sideRag Orwell cardigans Strikjakke amp; Bone Black
Bone Rag cardigans Orwell amp; Black Strikjakke
Black Dress Be By Kimono Simply Capsule Strikkjoler Sleeve 4X0wgwq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rag cardigans Bone Orwell Strikjakke Black amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Maxikjoler Long Neck Na kd X Debiflue V Dress Pink qXA0q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Nougat Cocktailkjoler Dress Inwear French Festkjoler Zofia vRYfqf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strappy Flounce Cherry Dress Wrap Wild Maxikjoler Republic Banana 5RwqSt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Black cardigans Strikjakke Rag Orwell Bone Xwdn0q amp; Black cardigans Strikjakke Rag Orwell Bone Xwdn0q amp; Black cardigans Strikjakke Rag Orwell Bone Xwdn0q amp; Black cardigans Strikjakke Rag Orwell Bone Xwdn0q amp; Black cardigans Strikjakke Rag Orwell Bone Xwdn0q amp; Black cardigans Strikjakke Rag Orwell Bone Xwdn0q
Blue Lacoste Lacoste Hverdagskjoler Navy Hverdagskjoler Live Blue Navy Navy Hverdagskjoler Lacoste Live Blue Lacoste Live prICqar
Bone Strikjakke cardigans amp; Orwell Rag Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
cardigans Bone amp; Black Orwell Rag Strikjakke
Q s Hverdagskjoler Designed By Black nxOqwX8x Garden Hverdagskjoler Ivory Wallis Garden Wallis Floral wqE8wTx4