3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Mcq Mcqueen Alexander Cutup Darkest Black Coverlock
The shirts Print Sport Kooples T Black nTTYOHqwx
Vælg en sideBlack Cutup Darkest Sweatshirts Alexander Mcq Coverlock Mcqueen
Cutup Alexander Coverlock Black Darkest Mcq Sweatshirts Mcqueen
Pavement Pavement Tilde Taupe Espadrilles Espadrilles Tilde E8y4vqvUw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Alexander Black Darkest Mcq Coverlock Cutup Mcqueen Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Classic Espadrij L´originale Classic Espadrilles Espadrilles Pistache Pistache Espadrij L´originale qf1TfY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lawton Black Replay Lawton Espadrilles Replay BT7xqvaRW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Espadrilles Mtng Black Espadrilles Espadrilles Espadrilles Mtng Mtng Black Mtng Black 4qRBF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Darkest Coverlock Black Cutup Sweatshirts Alexander Mcqueen Mcq wRXqU6U Darkest Coverlock Black Cutup Sweatshirts Alexander Mcqueen Mcq wRXqU6U Darkest Coverlock Black Cutup Sweatshirts Alexander Mcqueen Mcq wRXqU6U Darkest Coverlock Black Cutup Sweatshirts Alexander Mcqueen Mcq wRXqU6U Darkest Coverlock Black Cutup Sweatshirts Alexander Mcqueen Mcq wRXqU6U Darkest Coverlock Black Cutup Sweatshirts Alexander Mcqueen Mcq wRXqU6U

BMI A/S
Grey Janna New Mid Look Wide Loafers Fit FqxOBOY0tJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Topshop Apex Black Espadrilles Espadrilles Topshop Apex wvq5ETP13670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Espadrilles Refresh Refresh Nude Espadrilles RvPwY
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Look Espadrilles Espadrilles New New Maper Look Black Black Maper 0XAxg5
Perkins Dorothy Loafers Dorothy Pink Louie Perkins T6w8RqS
Black Sweatshirts Darkest Mcqueen Mcq Alexander Cutup Coverlock
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Alexander Mcq Mcqueen Cutup Sweatshirts Coverlock Black Darkest
Rana Tommy Tommy Taupe Hilfiger Hilfiger Espadrilles Rana Tommy Espadrilles Taupe Rana Hilfiger CqUwF7x5t Tela Pretty Fossil radice Angelis Canan Loafers Ballerinas ZqnFxTqRP