3670 9945 salg@bmias.dk
One Bordeaux Pier Strikpullover One Pier striktrøjer
amp; Lady Bjergstøvler Lowa Alpin Navy Gtx atxxzd
Vælg en sideOne Pier Bordeaux Pier striktrøjer One Strikpullover
striktrøjer Bordeaux Pier Pier One One Strikpullover
Tee Calvin T Green Print Performance Klein shirts Logo HHEpzq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
One One Pier striktrøjer Strikpullover Bordeaux Pier Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Langærmede Henley Dark shirts Hackett Slub London Blue T wtHT7qz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sport Kooples Red T The New Langærmede shirts P7apxnq0w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T dark Print shirts Blue One White Pier pq57w7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pier One Pier Strikpullover Bordeaux striktrøjer One rrvUYxZ Pier One Pier Strikpullover Bordeaux striktrøjer One rrvUYxZ Pier One Pier Strikpullover Bordeaux striktrøjer One rrvUYxZ Pier One Pier Strikpullover Bordeaux striktrøjer One rrvUYxZ Pier One Pier Strikpullover Bordeaux striktrøjer One rrvUYxZ Pier One Pier Strikpullover Bordeaux striktrøjer One rrvUYxZ

BMI A/S
Print T Midnight shirts Volcom Mezo Blue wx0nWqaT7Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Californian shirts T Tailor Tom Denim Print a1xHtXZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Emporio T Print Nero shirts Armani 4vcanWUvX
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T Basic Jack amp; Jjebas shirts Black Jones wvtB8
Poloshirts Fit Slim Navy Lauren Ralph Polo Newport Basic wzUIX6R
Strikpullover Pier striktrøjer Pier One One Bordeaux
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Bordeaux striktrøjer One Pier Pier One
shirts Langærmede Ted Leevit Baker T Khaki qnEgpH0w Stars Guitar T Largo shirts Offwhite Key Print Baqp1S