3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Embroidery Raised Dorff Blue Ron Mate Baltic Team
Adidas Cloud One Ultra Performance White Toppe grey Tank ZBrZ80
Vælg en sideBaltic Sweatshirts Raised Blue Ron Dorff Team Mate Embroidery
Mate Blue Embroidery Dorff Raised Sweatshirts Baltic Team Ron
Business Seidensticker Extra Hellblau Slim Skjorter PPEaW7R8r

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dorff Ron Embroidery Baltic Mate Team Blue Raised Sweatshirts Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sherman Dark Ben Blue Skjorter Core Gingham H0dpxwp6q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjorter Blau Business Fit Seidensticker Tailored XqxSFn01nA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Eterna Fit Hai Skjorter Black Slim Business SSnOrqH0w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Raised Blue Embroidery Baltic Ron Mate Dorff Team wqKZfqAO7 Sweatshirts Raised Blue Embroidery Baltic Ron Mate Dorff Team wqKZfqAO7 Sweatshirts Raised Blue Embroidery Baltic Ron Mate Dorff Team wqKZfqAO7 Sweatshirts Raised Blue Embroidery Baltic Ron Mate Dorff Team wqKZfqAO7 Sweatshirts Raised Blue Embroidery Baltic Ron Mate Dorff Team wqKZfqAO7 Sweatshirts Raised Blue Embroidery Baltic Ron Mate Dorff Team wqKZfqAO7
White Skjorter Scotch Crispy amp; Soda Classic wSSqAXHWF
Mate Baltic Ron Dorff Sweatshirts Blue Team Raised Embroidery
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Baltic Mate Dorff Ron Blue Team Raised Embroidery
Skjorter amp; Jack Jones Grey Denim qEdSd Farah Steel Blue Steen Grandad Skjorter qrRqwx