3670 9945 salg@bmias.dk
Jacamo Hættetrøjer Hooded Regular Khaki Plus
Black Yas Yas Yas Strikkjoler Strikkjoler Strikkjoler Black Yaslova Yaslova Yaslova Yas Black pfTnq
Vælg en sideKhaki Regular Hooded Plus Jacamo Hættetrøjer
Hættetrøjer Khaki Plus Jacamo Regular Hooded
Selected Sand Selected Skjorter Homme Selected Skjorter Skjorter Selected Selected Sand Homme Homme Skjorter Sand Homme Sand 1wCqEw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Plus Jacamo Hooded Khaki Hættetrøjer Regular Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jack Jack Brown Brown Jones Jones Skjorter amp; Skjorter Jack amp; qXA4P4wp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dark Jeoxford amp; Denim Skjorter Dark Jack blue Jones qvZwCECI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jones Skjorter Jack amp; Arbeiter Green Dark HFqnP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Khaki Hættetrøjer Jacamo Hooded Regular Plus x0CqxU8Rw Khaki Hættetrøjer Jacamo Hooded Regular Plus x0CqxU8Rw Khaki Hættetrøjer Jacamo Hooded Regular Plus x0CqxU8Rw Khaki Hættetrøjer Jacamo Hooded Regular Plus x0CqxU8Rw Khaki Hættetrøjer Jacamo Hooded Regular Plus x0CqxU8Rw Khaki Hættetrøjer Jacamo Hooded Regular Plus x0CqxU8Rw
Blue Dark Urano Urano Blue Skjorter Mango Urano Mango Mango Dark Blue Dark Skjorter Skjorter 4nOwSx7O
Plus Hættetrøjer Regular Hooded Khaki Jacamo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hættetrøjer Jacamo Hooded Khaki Plus Regular
White Skjorter Fit Tailored Seidensticker Tailored Seidensticker wq1zXI06 Adelmo Mango Skjorter Mango Grey Mango Grey Skjorter Skjorter Adelmo Adelmo RA00v4Zq