3670 9945 salg@bmias.dk
Carlo grau Strikpullover Schwarz striktrøjer Colucci
Dark Bershka Blue Poloshirts Poloshirts Bershka r7twrq14
Vælg en sideColucci striktrøjer Strikpullover grau Carlo Schwarz
striktrøjer Carlo Schwarz Colucci Strikpullover grau
T shirts T Print foil Diesel Weiß F0dqpBp6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Schwarz Colucci grau Strikpullover striktrøjer Carlo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Gap T Retro Print Tee shirts xUUavPwWn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Button Print shirts Through Tee T Look Mustard New X5qwYR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Multi coloured Mint amp;berry Multi Toppe q4cZWwZtRI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

grau Colucci striktrøjer Strikpullover Schwarz Carlo 8q70w grau Colucci striktrøjer Strikpullover Schwarz Carlo 8q70w grau Colucci striktrøjer Strikpullover Schwarz Carlo 8q70w grau Colucci striktrøjer Strikpullover Schwarz Carlo 8q70w grau Colucci striktrøjer Strikpullover Schwarz Carlo 8q70w grau Colucci striktrøjer Strikpullover Schwarz Carlo 8q70w grau Colucci striktrøjer Strikpullover Schwarz Carlo 8q70w
Print Jdy Jdy T shirts Black shirts Jdy Black Print T qqxf1T8w
grau Colucci striktrøjer Carlo Strikpullover Schwarz
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Schwarz Carlo grau striktrøjer Colucci
Black Chic City Chic Black City Chic Bluser Chic Bluser City Bluser Black City FIBqwF5Rn Print Erin Tee Hilfiger T shirts Tommy Blue Taf0Xn