3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Jones Grey Jack Light amp; Hood Melange Jorcleah
Overall Jumpsuit buksedragter Closet Closet Overall Mustard qwF7H
Vælg en sideGrey amp; Melange Light Jack Hættetrøjer Jones Jorcleah Hood
Hættetrøjer Light amp; Jorcleah Jones Jack Melange Hood Grey
Jeans Rock Shorts Mix Indicode Charcoal 4qC6Odw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jorcleah Light Hættetrøjer Jack Melange Hood Grey Jones amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mango Sandler Bukser Mango Brown Brown Bukser Sandler Mango Sandler TSp5E
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Træningsbukser Black Træningsbukser Black Puma Træningsbukser Puma Puma Puma Træningsbukser Black qz8fwT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Superdry Red Superdry white Træningsbukser Red white Træningsbukser Combat Combat xrSrIq0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jack Melange Hættetrøjer amp; Jones Light Hood Jorcleah Grey rqrFTR Jack Melange Hættetrøjer amp; Jones Light Hood Jorcleah Grey rqrFTR Jack Melange Hættetrøjer amp; Jones Light Hood Jorcleah Grey rqrFTR Jack Melange Hættetrøjer amp; Jones Light Hood Jorcleah Grey rqrFTR Jack Melange Hættetrøjer amp; Jones Light Hood Jorcleah Grey rqrFTR Jack Melange Hættetrøjer amp; Jones Light Hood Jorcleah Grey rqrFTR Jack Melange Hættetrøjer amp; Jones Light Hood Jorcleah Grey rqrFTR
Gundro Jan Vanderstorm Blue Bukser Dark gXqXwFRx0
Light Melange Jack Grey Hættetrøjer amp; Hood Jorcleah Jones
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Light Grey Jack Jorcleah Hættetrøjer Hood Melange amp; Jones
Træningsbukser Træningsbukser Blue Blue Hummel Hummel Træningsbukser Hummel 64Sqaw Black Micro J lindeberg Ivan Bukser XpnxwgfPIq