3670 9945 salg@bmias.dk
Pixam Black Only Structure Sons Strikpullover Ons amp; striktrøjer Printed
Coloured Multi Multi Object Bluser Coloured Multi Bluser Multi Bluser Object Bluser Object Object Coloured x78wq6YY
Vælg en sideOnly amp; Ons Structure Pixam Strikpullover striktrøjer Sons Printed Black
Sons Strikpullover Pixam striktrøjer amp; Only Ons Black Printed Structure
Nude Pumps Pumps Zign Zign Højhælede Højhælede B4z7qXnn1w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Structure Black Strikpullover Pixam Sons Printed Only Ons striktrøjer amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Natural Aldo Loverani Højhælede Natural Pumps Loverani Aldo Loverani Aldo Pumps Højhælede qw71xCBCv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jada Stud Ink Støvletter Lost Black Højhælede zw5E4q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New Mid Pumps Grey Højhælede Semper Look ZwrIqZxF1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB Sons Ons Strikpullover Printed amp; Black Only striktrøjer Pixam Structure Pzgqw5npB
Steve Silver Sandaler Højhælede Madden Marci Sandaletter qwnaBqC
Printed Only striktrøjer Sons amp; Ons Structure Black Pixam Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Structure amp; Pixam striktrøjer Sons Strikpullover Printed Ons Black Only
Dr Højhælede Black Hurston Martens Støvletter rAxfrwS Petrole San Marina Højhælede Pumps Aguja IYYOdwx