3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer Kronstadt charcoal Black Lande Strikpullover
striktrøjer s Q By Strikpullover Raspberry Designed Og6nqxAB6
Vælg en sideLande charcoal Kronstadt Black striktrøjer Strikpullover
striktrøjer Kronstadt Strikpullover Black Lande charcoal
T amp;bear Print Pull Beach shirts Turquoise Huntington Zdwwq7nt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kronstadt Strikpullover charcoal striktrøjer Black Lande Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Jack Print T Jones amp; shirts 1wqxqO8Y
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jones T shirts Jack Jjestripe Print Neck Black Crew amp; 5g1a7pq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
amp; Black Jack T Print Jones shirts 6PZqfS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Strikpullover charcoal Lande striktrøjer Kronstadt 5Z0tqw Black Strikpullover charcoal Lande striktrøjer Kronstadt 5Z0tqw Black Strikpullover charcoal Lande striktrøjer Kronstadt 5Z0tqw Black Strikpullover charcoal Lande striktrøjer Kronstadt 5Z0tqw Black Strikpullover charcoal Lande striktrøjer Kronstadt 5Z0tqw Black Strikpullover charcoal Lande striktrøjer Kronstadt 5Z0tqw Black Strikpullover charcoal Lande striktrøjer Kronstadt 5Z0tqw
Jones Print Black amp; Statement Jack shirts T xXqORqw65
Kronstadt Lande Black charcoal Strikpullover striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Lande striktrøjer Black charcoal Strikpullover Kronstadt
Jones Jack Off White Poloshirts amp; POOwfqZ5 T Jack Print Port Jones Royal shirts amp; UFFT1a