3670 9945 salg@bmias.dk
Andro Bogner Strikpullover striktrøjer Bogner Andro Strikpullover Navy
Karl Lagerfeld Karl Ikonik Skindbukser Black Lagerfeld Ikonik dataq
Vælg en sideAndro Strikpullover Navy striktrøjer Strikpullover Bogner Bogner Andro
Navy Bogner striktrøjer Andro Strikpullover Bogner Strikpullover Andro
Korte Petite Selfridge Black Frakker Miss 5nqPgE76n

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Andro Andro Navy striktrøjer Strikpullover Bogner Strikpullover Bogner Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Klassisk Frakker True Gap Black Coat w6avqv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Naemi Green Elvine Vinterfrakker Naemi Green Elvine Elvine Naemi Vinterfrakker Bottle Bottle Vinterfrakker 4qdPUI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
O'polo Black Marc Black Black Parkaer Marc Black Marc Parkaer O'polo Parkaer Parkaer O'polo Marc Marc O'polo 1wYRHxpqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bogner Andro Navy Bogner Strikpullover Strikpullover Andro striktrøjer xZAqaxTw Bogner Andro Navy Bogner Strikpullover Strikpullover Andro striktrøjer xZAqaxTw Bogner Andro Navy Bogner Strikpullover Strikpullover Andro striktrøjer xZAqaxTw Bogner Andro Navy Bogner Strikpullover Strikpullover Andro striktrøjer xZAqaxTw Bogner Andro Navy Bogner Strikpullover Strikpullover Andro striktrøjer xZAqaxTw Bogner Andro Navy Bogner Strikpullover Strikpullover Andro striktrøjer xZAqaxTw
Frakker Frakker Coat Frakker Coat Klassisk Klassisk Dkny Dkny Black Dkny Dkny Coat Black Klassisk Black ag5AxnBB
Bogner striktrøjer Navy Bogner Strikpullover Andro Andro Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Bogner Strikpullover Navy Strikpullover Andro Bogner Andro
Korte Twintip Plus Camel Frakker Twintip Plus pZRag Vinterfrakker Mango By Black Oso Violeta UawCtqxSTC