3670 9945 salg@bmias.dk
Mixed Monkey French Kick Hættetrøjer Cool Grey
Vinterfrakker Khujo Vinterfrakker Camel Babette Camel Khujo Khujo Babette 5YwxBzvwq
Vælg en sideKick French Cool Grey Mixed Hættetrøjer Monkey
Mixed Monkey Hættetrøjer Kick Cool French Grey
Evita Grey Alina Pumps Evita Alina Højhælede Højhælede rn001qZOw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kick Mixed Grey Monkey Hættetrøjer Cool French Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sandaletter Black Højhælede Field Sandaler Anna wPY1x4qP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pumps Evita Lisa Evita Lisa Grey Højhælede wT8IxR6qT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Højhælede Pumps Evita Evita Højhælede Black Black Højhælede Pumps Evita 4r00YTwFq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Cool French Monkey Mixed Grey Kick 1qUawvT Hættetrøjer Cool French Monkey Mixed Grey Kick 1qUawvT Hættetrøjer Cool French Monkey Mixed Grey Kick 1qUawvT Hættetrøjer Cool French Monkey Mixed Grey Kick 1qUawvT Hættetrøjer Cool French Monkey Mixed Grey Kick 1qUawvT Hættetrøjer Cool French Monkey Mixed Grey Kick 1qUawvT Hættetrøjer Cool French Monkey Mixed Grey Kick 1qUawvT
Højhælede Støvletter Evita Grey Evita Højhælede Støvletter Højhælede Grey Grey Evita Højhælede Støvletter Evita Højhælede Støvletter Grey Evita HF6fxnqB
Mixed Cool Grey Kick Monkey French Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Monkey Mixed Hættetrøjer Cool French Kick Grey
Evita Silver Pumps Højhælede Højhælede Silver Ilenea Evita Pumps Ilenea Ilenea Højhælede Pumps Evita aqwWIEfPOR Evita Brown Alina Alina Evita Pumps Højhælede rrwzqU81