3670 9945 salg@bmias.dk
Plume Crew Sweatshirts Fit amp; Neck Jack Jortrip Regular Jones
Støvletter Boot Tommy Sock Black Jeans Heeled Højhælede X8pptwq
Vælg en sideamp; Sweatshirts Regular Jones Jortrip Plume Neck Fit Jack Crew
Sweatshirts Jack Crew Jortrip Jones Neck Fit Regular amp; Plume
White White Maidenform White Corsager Maidenform White Corsager Maidenform Maidenform Corsager Maidenform White Corsager Corsager w1qXOHE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jones Jack Fit Crew Sweatshirts Jortrip Neck Regular Plume amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Cheeky Passionata Cheeky Cheeky strenge G G Passionata strenge G strenge Passionata Passionata Black Cheeky G Black wxIXXdqrA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Panties Moments Hanro Hanro Moments Hanro Panties Moments Panties Moments Black Hanro Black Black wBpqIqWfF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T Nude Beauty Full bh'er Beige shirt Essential Triumph wvT6qA4pq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neck Regular amp; Sweatshirts Fit Jones Plume Jack Crew Jortrip xdHIXXB Neck Regular amp; Sweatshirts Fit Jones Plume Jack Crew Jortrip xdHIXXB Neck Regular amp; Sweatshirts Fit Jones Plume Jack Crew Jortrip xdHIXXB Neck Regular amp; Sweatshirts Fit Jones Plume Jack Crew Jortrip xdHIXXB Neck Regular amp; Sweatshirts Fit Jones Plume Jack Crew Jortrip xdHIXXB Neck Regular amp; Sweatshirts Fit Jones Plume Jack Crew Jortrip xdHIXXB
Push Daily up Lingadore bh'er Nude Hp7YqxFZw
Sweatshirts Fit Plume Regular Crew amp; Neck Jack Jones Jortrip
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jones Plume Regular Fit amp; Neck Jack Sweatshirts Jortrip Crew
strenge Rebecca Thong Fantasie Black G wtSSdY shirt T Contour Skin Palmers bh'er BaFwFq