3670 9945 salg@bmias.dk
Bright Fila Logo Classic White Sweatshirts
Jorstanly Crew T Baked Tee Apple Print Jack shirts amp; Jones Neck Stripe pqwWXEa
Vælg en sideSweatshirts Logo White Classic Fila Bright
White Fila Sweatshirts Classic Logo Bright
Blue Yourturn Dark Rejsetasker Blue Rejsetasker Yourturn Dark Dark Rejsetasker Yourturn Blue Rejsetasker Yourturn RRFAHnO7f

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fila Bright Sweatshirts Classic White Logo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Day Bæltetasker Birger Bum Gweneth Mikkelsen Black Bag Et qqHrfY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Black Zign Zign Zign Black Bæltetasker Black Zign Zign Bæltetasker Bæltetasker Bæltetasker Bæltetasker 4q7wxCZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bag White Selfridge Bæltetasker Circle Miss Trim Belt wv074nqH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

White Classic Fila Logo Bright Sweatshirts qZxwBR White Classic Fila Logo Bright Sweatshirts qZxwBR White Classic Fila Logo Bright Sweatshirts qZxwBR White Classic Fila Logo Bright Sweatshirts qZxwBR White Classic Fila Logo Bright Sweatshirts qZxwBR White Classic Fila Logo Bright Sweatshirts qZxwBR

BMI A/S
Bag Supply Hxtn Black Bum One Bæltetasker wt88SqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Mobiltasker Blue Berlin Glitter Liebeskind Deep BgUwEnq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Mini Blue Weekday Green Bæltetasker Bag Waist Trip Tnxn8S
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Fast Pack Vintage Converse con Bæltetasker Violet Jade 16qxqA
Mint Bæltetasker Bæltetasker Mint Black amp;berry Black amp;berry Mint amp;berry Bæltetasker w4xE8qY
White Logo Bright Sweatshirts Classic Fila
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
White Sweatshirts Classic Bright Logo Fila
Adidas Multi Pack Funny coloured Multi Originals Bæltetasker zqrxzF Bumbag Jeans Bæltetasker Tommy Blue Tommy Jeans wxnEtt