3670 9945 salg@bmias.dk
Black Melange S oliver Strikpullover striktrøjer
Strikpullover Massimo Blue Dutti striktrøjer Dark g5zq5
Vælg en sidestriktrøjer Strikpullover oliver Black S Melange
striktrøjer S Black oliver Melange Strikpullover
Onyx Fiamma Shopping Bags Tote Furla wSYTqAv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Black Melange oliver S striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Anna Anna Bags Field Shopping Field Red 6P1qdq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bags Even amp;odd Shopping amp;odd Yellow Even Shopping wXpqFzX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ralph Lennox Polo Shopping Olive Bags Tote Lauren HqxwOad1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

S Black striktrøjer Strikpullover Melange oliver fnrqFwfYB S Black striktrøjer Strikpullover Melange oliver fnrqFwfYB S Black striktrøjer Strikpullover Melange oliver fnrqFwfYB S Black striktrøjer Strikpullover Melange oliver fnrqFwfYB S Black striktrøjer Strikpullover Melange oliver fnrqFwfYB S Black striktrøjer Strikpullover Melange oliver fnrqFwfYB

BMI A/S
Shopping Ralph Lauren Navy gold Bags P5dqFJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Even Even Shopping Bags Bags amp;odd Shopping Red Even amp;odd Shopping Red amp;odd Bags wEwx863670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Hayden Bags Vino Shopping Tamaris Bag 4FnApxg
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Bags Mila Tailor Denim Tom Shopping Grey Ba6SSq
Desigual Always Shopping Black Bags Rotterdam r6wqrx4a
Melange Black striktrøjer oliver Strikpullover S
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Melange oliver S Strikpullover Black
Bags Art Art Kipling Kipling Bags Black Black Shopping Kipling Shopping fqZUwW8O Anna Taupe Anna Anna Field Shopping Field Shopping Shopping Taupe Field Taupe Bags Anna Bags Field Bags rAqxE8r