3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatjakke Black Sport Logos Hoodie white Plein træningstrøjer
Sko Business Orleans Corbett Black Cordwainer EB4AwXHqHW
Vælg en sidewhite træningstrøjer Plein Logos Sport Sweatjakke Black Hoodie
Sweatjakke Sport white Plein Logos Hoodie træningstrøjer Black
Jepsen Bertoni Drejer Air Blue Jakkesæt 0wgYSq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hoodie Plein træningstrøjer Logos Black Sport Sweatjakke white Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Fit Skjorter Business White Seidensticker Slim 1q5wnXF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bukser Lapel Sandro Jakkesæt black White Wales RtrqdxPqw6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Selected Blazer Jakkesæt Homme Bukser Navy BqrB4w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Sweatjakke Plein træningstrøjer Logos white Hoodie Sport wxCq4TA Black Sweatjakke Plein træningstrøjer Logos white Hoodie Sport wxCq4TA Black Sweatjakke Plein træningstrøjer Logos white Hoodie Sport wxCq4TA Black Sweatjakke Plein træningstrøjer Logos white Hoodie Sport wxCq4TA Black Sweatjakke Plein træningstrøjer Logos white Hoodie Sport wxCq4TA Black Sweatjakke Plein træningstrøjer Logos white Hoodie Sport wxCq4TA Black Sweatjakke Plein træningstrøjer Logos white Hoodie Sport wxCq4TA
Sweden Of Toivo Blue Jakkesæt Dark Bukser Tiger HZwq55f
Sweatjakke white Sport Hoodie Logos træningstrøjer Black Plein
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Logos Sweatjakke træningstrøjer Hoodie Plein Sport white
Joop Blau Blayr Blau Joop Jakkesæt Jakkesæt Jakkesæt Herby Joop Herby Herby Blayr Blayr wHpqxFC8R White Fit Body Five Olymp Skjorter Level Business UZ7xwfq