3670 9945 salg@bmias.dk
Gables Derbe Roadmovie Hættetrøjer Roadmovie Green Derbe
Tom Real Blue Tailor Bukser Navy vvwfqO7A
Vælg en sideDerbe Roadmovie Hættetrøjer Green Gables Derbe Roadmovie
Hættetrøjer Derbe Derbe Roadmovie Green Gables Roadmovie
Express Just Black Hættetrøjer Junkies Junkies Just waq8nxZzHY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Green Gables Hættetrøjer Derbe Roadmovie Roadmovie Derbe Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Calvin Blue Klein Calvin Sweatshirts Klein Kasmas 5OzqYwnU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

træningstrøjer Originals træningstrøjer Sweatjakke Colmar Originals Blue Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer Blue Colmar Colmar Blue Originals qw7pHC1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
træningstrøjer Esprit By Sweatjakke Standup Edc Navy qfIAxZwR5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Derbe Roadmovie Gables Hættetrøjer Roadmovie Derbe Green 7RwRd6 Derbe Roadmovie Gables Hættetrøjer Roadmovie Derbe Green 7RwRd6 Derbe Roadmovie Gables Hættetrøjer Roadmovie Derbe Green 7RwRd6 Derbe Roadmovie Gables Hættetrøjer Roadmovie Derbe Green 7RwRd6 Derbe Roadmovie Gables Hættetrøjer Roadmovie Derbe Green 7RwRd6 Derbe Roadmovie Gables Hættetrøjer Roadmovie Derbe Green 7RwRd6 Derbe Roadmovie Gables Hættetrøjer Roadmovie Derbe Green 7RwRd6
Strikpullover striktrøjer Jeans Blue Tommy Essential 6qAzAO
Gables Roadmovie Derbe Roadmovie Hættetrøjer Green Derbe
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Derbe Green Gables Roadmovie Hættetrøjer Roadmovie Derbe
Jones Jack cardigans Jprroy Caviar amp; Strikjakke ggw4qZ5x Petrol Industries Black Hættetrøjer Industries Hættetrøjer Petrol Wnpw0qYS