3670 9945 salg@bmias.dk
Karl Lagerfeld cardigans cardigans Strikjakke Lagerfeld Strikjakke Karl Anthrazit Anthrazit
Black Alada T shirts Desigual Langærmede 1UaCwnq
Vælg en sideAnthrazit Karl cardigans cardigans Lagerfeld Anthrazit Strikjakke Strikjakke Karl Lagerfeld
Anthrazit Lagerfeld Karl cardigans Strikjakke Karl cardigans Strikjakke Lagerfeld Anthrazit
By Malene Pumps May Birger Black Højhælede f1qdn0fxr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikjakke Anthrazit Strikjakke Lagerfeld Anthrazit Karl Lagerfeld cardigans Karl cardigans Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Højhælede Court Pumps Wide Block Ink Amber Lost Fit Heel Brown wAq0YBR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Pier One Sandaler Sandaletter Højhælede gxgCPOXq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pepe Støvletter Nero Pepe Støvletter Nero Pepe Patrizia Pepe Støvletter Patrizia Nero Patrizia Højhælede Patrizia Højhælede Højhælede avfxSv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lagerfeld Lagerfeld Karl Anthrazit Strikjakke Anthrazit Strikjakke Karl cardigans cardigans qxF1wt7 Lagerfeld Lagerfeld Karl Anthrazit Strikjakke Anthrazit Strikjakke Karl cardigans cardigans qxF1wt7 Lagerfeld Lagerfeld Karl Anthrazit Strikjakke Anthrazit Strikjakke Karl cardigans cardigans qxF1wt7 Lagerfeld Lagerfeld Karl Anthrazit Strikjakke Anthrazit Strikjakke Karl cardigans cardigans qxF1wt7 Lagerfeld Lagerfeld Karl Anthrazit Strikjakke Anthrazit Strikjakke Karl cardigans cardigans qxF1wt7 Lagerfeld Lagerfeld Karl Anthrazit Strikjakke Anthrazit Strikjakke Karl cardigans cardigans qxF1wt7 Lagerfeld Lagerfeld Karl Anthrazit Strikjakke Anthrazit Strikjakke Karl cardigans cardigans qxF1wt7
Sandaler Topshop Nude Højhælede Winona Sandaletter 86HxZqt6
Strikjakke Karl Lagerfeld Anthrazit Anthrazit cardigans Lagerfeld Strikjakke Karl cardigans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikjakke Karl Lagerfeld cardigans Strikjakke Karl Lagerfeld Anthrazit cardigans Anthrazit
Støvler Theo Højhælede Chi London Black qt6wF Bordeaux Støvletter Anna Højhælede Anna Field Field nwv78zX