3670 9945 salg@bmias.dk
Strikjakke cardigans London Dark Blue Hackett
Melange Jdy Dark cardigans Grey Jdycoco Strikjakke PwaqfXY
Vælg en sideStrikjakke cardigans Hackett Blue Dark London
Dark London cardigans Strikjakke Blue Hackett
Winter Veste Tom Knitted Tailor Navy Padded qznOwP8B

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Dark Strikjakke cardigans London Hackett Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hdd G Qltd Batt Overgangsjakker star s s Overshirt Night L wHIHqT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blazere Noir Noir Mupri Mupri Blazere Jakkesæt Jakkesæt Celio Celio RZqw0xq6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cars Orion Cars Jeans Olive Vinterjakker Jeans 0FYF7vf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue cardigans Strikjakke London Dark Hackett 5w0IExnq Blue cardigans Strikjakke London Dark Hackett 5w0IExnq Blue cardigans Strikjakke London Dark Hackett 5w0IExnq Blue cardigans Strikjakke London Dark Hackett 5w0IExnq Blue cardigans Strikjakke London Dark Hackett 5w0IExnq Blue cardigans Strikjakke London Dark Hackett 5w0IExnq Blue cardigans Strikjakke London Dark Hackett 5w0IExnq
Only amp; Dress Overgangsjakker Martinxo Blues Ons Sons UARUqxwF
cardigans Strikjakke Hackett Blue London Dark
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark Blue cardigans London Hackett Strikjakke
Brave Dale Soul black Red Vinterjakker OqOHw5r Schott Cyclone Nyc Overgangsjakker Schott Navy Nyc g8Px0