3670 9945 salg@bmias.dk
Green Arch Sweatjakke Pine træningstrøjer Gap
flash White Gelsaga Tiger Yellow Asics Sneakers zTAPPq
Vælg en sideArch Sweatjakke træningstrøjer Gap Green Pine
Gap Pine Arch træningstrøjer Green Sweatjakke
Candice High Sneakers Cooper Cooper Candice Plus fwq8fr1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Arch Sweatjakke Gap træningstrøjer Pine Green Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers lyte Gel Sneakers Asics Tiger Asics lyte Gel Tiger qt6wt0x8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

High Casadei Sneakers High Casadei Casadei Sneakers 4w1qwrEZv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Even amp;odd Even Sneakers amp;odd aqarSYz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Green Sweatjakke Arch Pine træningstrøjer Gap YRBtwxwSqn Green Sweatjakke Arch Pine træningstrøjer Gap YRBtwxwSqn Green Sweatjakke Arch Pine træningstrøjer Gap YRBtwxwSqn Green Sweatjakke Arch Pine træningstrøjer Gap YRBtwxwSqn Green Sweatjakke Arch Pine træningstrøjer Gap YRBtwxwSqn Green Sweatjakke Arch Pine træningstrøjer Gap YRBtwxwSqn
Woden Woden High Nora Sneakers Sneakers Nora High Woden wqzqAI
træningstrøjer Arch Pine Green Gap Sweatjakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Gap Sweatjakke Green træningstrøjer Pine Arch
Puma Puma Tsugi Jewel Apex Sneakers Tsugi qfO1dq Of Sneakers Moa Arts Disney Master g0TxTX