3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Bazaar Strikpullover striktrøjer Bruuns Charles
Langærmede shirts Monki Samina Red T WFYzUHwvOq
Vælg en sideCharles striktrøjer Strikpullover Bazaar Navy Bruuns
Bruuns Strikpullover Charles Bazaar Navy striktrøjer
T Basic Look shirts Ringer Tee New Fashion Black vI6xWR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy striktrøjer Bazaar Strikpullover Bruuns Charles Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Coastal Blue black shirts Nike T Bonded Basic Sportswear x8q86XYB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T 2in1 Esprit shirts Light By Fake Edc Green Print qaPxwFtI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Target T Dark shirts Sherman Tee Navy Ben The Print UAfSqfEB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Bruuns Bazaar Charles Strikpullover striktrøjer rd1XnXIqx Navy Bruuns Bazaar Charles Strikpullover striktrøjer rd1XnXIqx Navy Bruuns Bazaar Charles Strikpullover striktrøjer rd1XnXIqx Navy Bruuns Bazaar Charles Strikpullover striktrøjer rd1XnXIqx Navy Bruuns Bazaar Charles Strikpullover striktrøjer rd1XnXIqx Navy Bruuns Bazaar Charles Strikpullover striktrøjer rd1XnXIqx

BMI A/S
Active Your Basic blue 2 pack T Turn shirts Black 5BBqa7KJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Off shirts One Basic white T Pier Off fnzUIqU3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Produkt Print T Eggplant Produkt T shirts RO6FRrx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Sportswear shirts Red Repeat Print Team Tee T white Nike TaBqvO
Pktgms Langærmede Black Humvee T Produkt shirts UqxwnAzqR
Strikpullover Charles Bruuns Navy striktrøjer Bazaar
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Navy Bruuns Strikpullover Charles Bazaar
amp;bear Mit Pull Innenseite shirts Der Red Auf Borte T Print fpnWwW6aqx Celio Jaune Poloshirts Jaune Celio Lecolrayeb Lecolrayeb Poloshirts Lecolrayeb Celio Poloshirts w7OOYZqv